header image

Predstavljam: Do!ts

Date: 06 December, 2011  |  Posted By: Nena  |  Category: Polimerska glina, Predstavljam:

Izašao je prvi broj Do!ts, časopisa za popularizaciju kreativnog i ručnog rada u Hrvatskoj i u regiji. Časopis je besplatan i dostupan je online.

Iz tog razloga nema ograničenja u veličini, štampi, ne troši se boja, ne seče se drvo za hartiju i svako ko ima pristup internetu može da ga pregleda. Sjajno, zar ne? Moderna tehnologija omogućava nam da učimo, sarađujemo i družimo se bez ikakvih ograničenja. Ko kaže da čuda više ne postoje?

Ovaj broj časopisa je, s obzirom na to da je izašao u decembru, u zimskom i prazničnom ruhu. Šaren je, veseo, divan i pun kreativnih ideja za razorazne projekte, dekoracije, pakovanje poklona, izgled i šminku za novogodišnju noć, a ima čak i recepata.

Uz kafu možete upoznati i nekoliko umetnika i proučiti nekoliko zanimljivih tehnika kako da na kreativan način reciklirate stare limenke ili džempere.

U časopisu postoji i izbor zanimljivih poklona, podeljen po kategorijama i odlično predstavljen s imenima autora i linkovima.

Zamislite moje iznenađenje kad sam na 105. strani ugledala moj broš. Preplavilo me je oduševljenje i zahvalnost. Da li je moguće na lepši način početi radnu nedelju?

Nadam se da sam vam bar malo dočarala sve što vas čeka u časopisu. Ako ste uopšte ostali da pročitate ovaj tekst do kraja, s obzirom na to da je link za časopis na početku, skuvajte veliku šolju kafe ili čaja i uživajte.

Voli vas,
Nena  

 

Nekoliko članaka slične sadržine:

Objavljen držač za posetnice

Belle Armoire Jewelry

Moji radovi u knjizi o polimerskoj glini

Predstavljam: Creatinas

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to “Predstavljam: Do!ts”

 1. Nataša Says:

  Super je, hvala ti za link. I čestitke za tvoj broš :) Pozdrav, N.

 2. xajA Says:

  Super revija, polna novih idej! Hvala!

 3. Jelena Says:

  Odličan časopis, hvala na linku. Sa uživanjem ga gledam već treći put :)

 4. Marija Says:

  “Iz tog razloga nema ograničenja u veličini, štampi, ne troši se boja, ne seče se drvo za hartiju i svako ko ima pristup internetu može da ga pregleda. …Moderna tehnologija omogućava nam da učimo, sarađujemo i družimo se bez ikakvih ograničenja.” Ovo je pun pogodak, upravo ono zašto je do!ts takav kakav je :) Mene najviše veseli što sam znala da će se ljudi koji pronađu svoje rukotvorine na stranica do!ts-a oduševiti, a da nisu imali pojma da se do!ts uopće spremao ;) Broš je famozan, taman za neku sivi i tužan kaput :)

 5. Marina Says:

  Hvala ti na ovom predivnom predstavljanju :)

 6. katherine.rs » Blog Archive » Predstavljam: “Stylish” Says:

  [...] Predstavljam Do!ts [...]

Leave a Reply


4 × = four

Support Mortgage Calculator with the Silver Sleek Theme
css.php