header image

Predstavljam: “Stylish”

Date: 23 April, 2012  |  Posted By: Nena  |  Category: Predstavljam:

Mnogi od vas, pogotovo oni koji se bave izradom nakita, već znaju za firmu “Stylish” iz Beograda. Bave se uvozom i prodajom repromaterijala za izradu nakita.
Slatka mala prodavnica firme “Stylish” nalazi se na Trgu Slavija, u tržnom centru “Futura“, na I spratu u lokalu br. 30. Adresa je Nemanjina br. 40.

Čim uđete, dočekaju vas nasmejani Aleksandra i Aleksandar. Veoma su ljubazni i otvoreni za sva pitanja i saradnju. Odmah sam se osetila dobrodošlom.

Prodavnica je mala, ali puna raznoraznih poslastica za sve nas. Kao što ćete videti na slikama, roba je vrlo brižljivo sortirana. Ovde možete nabaviti lance/lančiće na metar u različitim debljinama i bojama, kao i vesele raznobojne tračice. Izbor metalnih komponenti za izradu nakita je sjajan. Ima svega, od iglica i udica, preko alkica, skrivača i kopči, do zanimljivih dodataka i priveščića. Sve ih možete nabaviti u nekoliko nijansi, a postoje i posrebreni elementi.

Tamo možete naći i zanimljiv izbor perlica i poludragog kamenja, kao i žice u različitim debljinama i bojama za sve vaše kreacije

  

Svoje mesto u prodavnici dobio je i moj dragi „Fimo“. Osim polimerske gline ove marke, u „Stylish“-u ćete pronaći i prateći program za rad s polimerskom glinom.

Cene su odlične, pakovanja pristojna, a s obzirom na kvalitet ponuđene robe ovo će vrlo brzo postati vaša omiljena prodavnica. Polimerska glina „Fimo“ jeste malo skuplja u odnosu na uvozničke cene, ali to je zanemarljivo ako uzmete u obzir da štedite vreme i potreban materijal dobijete odmah.

Radno vreme prodavnice radnim danima je od 10 do 19 h, a subotom od 10 do 16 h. Ono što vas zanima možete poručiti telefonom ili na njihovoj Facebook stranici, a robu će vam poslati kuriskom službom “Post express“.

Saznala sam i važne novosti: veb-sajt je u izradi i tada ćete lakše moći da kupujete, ubrzo će biti osvežena ponuda posrebrenih elemenata, a biće u ponudi i bakarne gline.

Želim „Stylish“–u mnogo uspešnih godina rada i proširenje prostora, a više od svega da zadrže taj predan pristup poslu i potrebama mušterija koji ih odlikuje.

Nadam se da ćete uskoro sarađivati s ovom prodavnicom ako to već niste dosad uradili, a oni koji jesu mogu u komentaru da napišu svoja iskustva. Moje je svakako pozitivno.

Voli vas,
Nena  

 

Nekoliko članaka slične sadržine:

Predstavljam: "Creatinas"

Predstavljam Do!ts

Predstavljam: lepak "Bake & Bond"

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

6 Responses to “Predstavljam: “Stylish””

 1. Magrit Says:

  Bila, videla – jako jako ljubazni prodavci !
  Iako mi nakit nije prva stvar na pameti, sigurno cu uskoro otici opet … prija kupiti nesto tako slatko, osecati se lepo, i nadati se da cu napraviti nesto lepo :)

 2. Maja Says:

  Stylish je prodavnica vredna pomena. Na dobroj su lokaciji, cene su vise nego prihvatljive, uvek imaju nesto novo, ljubazni su. I sto je najvaznije imaju fimo. Mislim da sam sve rekla.

 3. Rada Says:

  Više puta sam sarađivala sa njima putem porudžbina preko fejsa.Odlična saradnja, uvek sve imaju i vrlo su uslužni.Drago mi je da imaju i radnju i prvom prilikom ću svratiti do njih.Želim im sve najbolje u budućem radu.

 4. Nena Says:

  Drago mi je da imam istomišljenike.

 5. Aleksandra Says:

  Sve što vam zatreba tamo ćete naći, a ujedno ćete se osećati kao kod kuće, među sebi bliskim i dragim osobama. vrlo često svraćam obzirom da su mi uz put, gde god da krenem.

 6. Sunčica Says:

  Predivna prodavnica i prodavci takođe, sve preporuke.

  Sunčica 

Leave a Reply


6 × = twelve

Support Mortgage Calculator with the Silver Sleek Theme
css.php